Navadent fogászat

Rendelőnk

Otthonos, kellemes hangulatú rendelőnk privát időpontokkal várja vendégeit zöldövezetben a
Törökvészen. Egyszékes rendelőnkben a legmodernebb eszközökkel részletes konzultáció után teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

Dr. Varga Zoltán fogszakorvos

1994-ben érettségiztem az USA-ban, majd egyetemi tanulmányaimat a UNL-en (University of Nebraska at Lincoln) kezdtem el, melyet a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán fejeztem be 2000-ben. 2002-ig a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján, mint rezidens orvos dolgoztam. 2002-ben tettem le a fog- és szájbetegségek szakvizsgát, majd 2004-ben a fogpótlástan és konzerváló fogászati szakvizsgát. 2003-ban alapítottam meg magánrendelőmet. 2011-ben végeztem el az IMC implantológiai mesterképzést Münsterben és Szegeden. Belföldi és külföldi továbbképzésekkel tartok lépést a minél kifinomultabb kezelési technikákkal. Gyakran elvállalok szakmai tolmácsolást angol nyelvről magyarra.

Tagja vagyok a Magyar Esztétikai Fogászati Társaságnak és a Magyar Fogpótlástani Társaságnak. Az esztétikai fogorvosi ellátáson kívül implantátumok beültetésével, szájsebészeti beavatkozásokkal és fogíny-sebészettel is foglalkozom. Asszisztensnőmmel próbálunk egy minden igényt kielégítő precíz fogorvosi ellátást biztosítani a pácienseink számára. Ebben a szakmában is hatalmas a lehetőségek tárháza, de józan ésszel és bizonyos kompromisszumok meghozásával biztonságosan lehet tájékozódni ebben a "világban" is. Látogasson el rendelőnkbe, és ismerje meg a komplex fogászati gondolkodásmódot! Célunk, hogy pácienseink oldott hangulatban, félelem nélkül tegyenek szert "tudatos", szép és egészséges fogazatra.

Bejelentkezés

Nagyon hatékony, körültekintő érzéstelenítés a teljesen fájdalommentes kezelés érdekében.

Bővebben

Szájsebészet, parodontológia

A fogorvosláshoz kapcsolódó sebészi munkák teljeskörű ellátása.

Bővebben

Implantátum beültetés

Csúcstechnológia valamint tökéletes műtéttechnika és esztétikum.

Bővebben